İngilizce Eğitimi | Feyza Çiçek Anaokulu - Pendik Anaokulu

İngilizce Eğitimi

Feyza Çiçek Anaokulumuzda İngilizce eğitimimizdeki amacımız çocuklarımızın öğrendiği İngilizce kalıpları, cümleleri, kelimeleri rahatlıkla günlük hayatlarında kullanmalarını sağlamaktır. Bu sebeple günlük programımızın her aşamasında İngilizceye yer vermekteyiz. Çocuklarımız sadece ders esnasında sınıfta değil, okulumuzda oldukları süre boyunca İngilizceyi duymaktalar.

Eğitimimiz çocukların kendi başlarına cümleler kurmalarını sağlar. Çocuklarımız günlük hayatta kullanabilecekleri basit cümleleri rahatlıkla kendi başlarına söyleyebilirler. Böylece bilgileri kalıcı olur.

Kurumumuzda İngilizce Eğitimi English Kids Academy ile birlikte yürütülmektedir.