Bizi Tanıyın - Feyza Çiçek Anaokulu - Pendik Anaokulu

Bizi Tanıyın

Hedefimiz, geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirmektir.

Bizi Tanıyın

2005 yılında İstanbul Pendik'te kurulan Feyza Çiçek Anaokulları, 2 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim vermektedir.

Feyza Çiçek Anaokullarında, zeka ve sanat atölyeleri, inceleme gezileri, fen ve doğa etkinlikleri, okuma ve yazmaya hazırlık çalışmaları, anadili etkinliklerine yer verilmektedir.

Okulumzda sistemli, planlı, çocukların gelişim ve yaş özelliklerini destekleyici nitelikte eğitim verilmektedir.

Ahlaki ve toplumsal değerlerin aktarımına önem verilmektedir. Feyza Çiçek Anaokullarında çocukların duygusal, sosyal, fiziksel, öz bakım ve bilişsel becerilerini geliştirecek eğitim verilmektedir.

Hedefimiz

Hedefimiz, geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirmektir.

Çevresine duyarlı, özgüven sahibi, sorgulayan, kendini ifade edebilen, kendi haklarını savunurken başkalarının haklarına da saygı duyan, manevi ve milli değerlerine bağlı bireyler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Çoklu Zeka Programı

Feyza Çiçek Anaokullarında çoklu zeka programı uygulanmaktadır.

Çoklu zeka programı ile çocukların strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlanmakta aynı zamanda; ileriyi görme, planlama ve sabır, sebat, kararlılık, karar verme yetileri kazandırılmaktadır.

Psikolojik Danışmanlık

Okulumuzun psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti mevcut olup rehberlik birimi;

gün içinde gözlemde bulunarak öğrenciyi daha yakından tanımakta ve davranışlarını teşhis etmektedir. Ayrıca anaokuluna uyum süreci, öz bakım, ilkokula hazırlık ve yeteneklerin belirlenmesinde öğretmene ve aileye destek olmaktadır.

Beslenme ve Güvenlik

Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek servisi yapılmaktadır.

Tüm yiyeceklerde okulda bulunan aşçılar tarafından özenle hazırlanmaktadır. Okulda güvenlik hassas olunun konulardan biri olup öğrencilerin okul içinde güvende olması için gerekli önlemler alınmıştır. Öğrenciler çıkışlarda velileri dışında kimseye teslim edilmemektedir. Gezi etkinliklerinde öğrencilere öğretmenleri refakat ederler.