Robotik Kodlama Eğitimi | Feyza Çiçek Anaokulu - Pendik Anaokulu

Robotik Kodlama Eğitimi

Okul öncesi grubu çocuklarına özel hazırlanmış "Eğlenirken öğrenme" ilkesine göre hazırlanan oyun destekli Robotik Kodlama eğitimi ile çocuklar, sevimli robotları tasarlayacak, inşa edecek ve hareketlendirecek. Kendi hayal ettikleri robot figürlerini tasarlarken, elektronik dünyasının dili "kodlama yapmayı" öğrenecekler. Değişik eğlenceli oyunlarla ve materyallerle yapılan çalışmalar sonucunda çocukların mühendislik algıları oluşacak ve gelişecektir. Çocukların zeka gelişimine destek olacak bu eğitim aynı zamanda onların yaratıcılıklarına ve akademik başarılarına da katkı sağlayacaktır.