Hemen Kayıt Ol-Pendik Anaokulu | Feyza Çiçek Anaokulu - Pendik Anaokulu
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı SON KAYIT Fırsatı

Son Kontenjanlar ile İndirimli Kayıt Fırsatı

İnternet sitesi üzerinden gelen başvurularda ekstra %5 indirim Fırsatını Kaçırmayın!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Erken Kayıt Avantajları için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 tarihinde dolmuştur. Bu tarih öncesinde kayıt yapan velilerimiz özel indirim ve fırsatlardan faydalanabilecektir. Bu tarih sonrasında kayıt olmak isteyen öğrenciler için son fırsat olarak sınıflarda kalan son kontenjanlarımızı indirimli fiyatlar üzerinden kayıt olmaya davet ediyoruz.

%5 İndirimli Ön Kayıt İçin

Biz Sizi Arayalım !

Fiyat bilgileri, güncel kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Uzmanlarımız sizi hemen arasın.

Eğitim Sistemi

Tüm öğrencilerimizi öğrenmeyi ve başarıyı hedef edinmiş bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Okullarımızda uygulanan eğitim programı , çocuğa sunulan ortam , planlı, sistemli, çocukların yaş ve gelişim özelliklerini destekleyici nitelikte olduğundan sınıflarımızda verilen okul öncesi eğitim çocuklarımızın geleceğine sağlam temeller atmaktadır.

Eğitim Sistemi

Pendik Şubesi

Feyza Çiçek Anaokulu Pendik Şubesi 2005 Yılında faaliyete başlamıştır.

Okulumuzda; Psikolog, Oyun Alanı, Bahçe, Yemekhane, Sanat Atölyesi, Zeka Atölyesi, Konferans Salonu, Kütüphane, Jimnastik Salonu, Müzik Kulübü, Drama ve El Sanatları Kulübü, Satranç ve English Kids Academy İngilizce Eğitimi bulunmaktadır.

FotoğraflarSizi Arayalım!Konum Bilgisi
    feyza-cicek-anaokulu-pendik-anaokulu

Müşteri Görüşleri

Feyza Çiçek Anaokulları kalite politikası gereği müşteri memnuniyeti esaslı bir eğitim anlayışı benimsemiştir.

Okulumuz velilerinden bazıları ile yaptığımız sohbetlerin videolarına aşağıdaki bölümden ulaşabilir, okulumuz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.